DeltaEsport neix amb l’ intenció d’apropar a tots el públics l’esport, amb l’objectiu de crear hàbits i estils de vida saludables.

Segueix-Nos

EXTRAESCOLARS

PHOTO-2023-03-23-17-49-40 2

DELTAESPORT

Desltaesport treballa amb diferents col·legis públics del municipi de La Ràpita. En concret, amb l’Horta Vella i amb el Carles III, on es duen a terme les activitats de tennis, mini tennis, futbol, multiesports i atletisme. Les extraescolars s’ofereixen per a alumnes de tot tipus d’edat, de I3 fins a 6è de primària.

Fem esport a l'escola

A Deltaesport ens preocupem per oferir una gran varietat d’extraescolars, donant el millor servei i adaptant-lo als interessos individuals. Oferim totes les facilitats als centres i l’AMPA responsabilitzant-nos de totes les gestions administratives necessàries per a la realització de les activitats.

objectius

1

Afavorir tant la conciliació familiar com la laboral.

2

Oferir un entorn als alumnes on es diverteixin i aprenguin.

3

Proporcionar un espai on puguin practicar i perfeccionar el seu esport favorit.

4

Oferim un gran ventall d'activitats extraescolas.

PROJECTE VALORS

A Deltaesport creiem que és vital interioritzar i assimiliar l’esforç, el companyerisme, el respecte i l’educació partint de la base que s’ho passin bé a cada entrenament.

 

L’objectiu del projecte valors és oferir a l’alumnat les eines necessàries perquè aquests puguin interioritzar comportaments i actituds positius, tant en l’àmbit esportiu com en el dia a dia.

Portem el lleure a l'escola

Ets de l’AMPA o pertanys a un Centre Educatiu? DELTAESPORT és per a tu.

Per a una atenció personalitzada emplena el nostre formulari de contacte o crida’ns. Som l’empresa d’activitats extraescolars que necessites.

INSCRIPCIÓ ALUMNES

Per fer l’inscripció del teu fill/a les activitats extraescolars ompli el següent formulari