DeltaEsport neix amb l’ intenció d’apropar a tots el públics l’esport, amb l’objectiu de crear hàbits i estils de vida saludables.

Segueix-Nos

Política de compres

Política de Compres de Delta Esport

A Delta Esport, ens comprometem a protegir la privadesa i les dades personals dels nostres clients i usuaris web, d’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPD-GDD). Aquesta política de compres estableix com tractem les dades personals en el context de les compres realitzades al nostre lloc web deltaesport.com.

Responsable del Tractament de Dades:

Delta Esport, amb NIF 47628003V, ubicada a Carretera Poble Nou km2, és el responsable del tractament de les dades personals recopilades durant el procés de compra.

Finalitats del Tractament:

A Delta Esport, tractem la informació proporcionada pels interessats amb les següents finalitats:

  • Realitzar la gestió i administració correcta dels serveis sol·licitats.
  • Contactar i respondre a les consultes de les persones que ens adrecen mitjançant correu electrònic, els possibles formularis de contacte del lloc web o telefònicament.
  • Gestionar les dades dels nostres proveïdors, incloent les dades de contacte i les dades fiscals de les persones físiques que ens proveeixen serveis o béns.
  • Enviar informació publicitària relacionada amb els nostres productes i serveis.
  • Complir amb les nostres obligacions legals.

Tipus de Dades Tractades:

Els tipus de dades que poden ser objecte de tractament inclouen dades identificatives, econòmiques, bancàries i qualsevol altra dada necessària per a la correcta prestació del servei sol·licitat. A més, el nostre sistema de navegació i programari utilitzat al nostre lloc web registra automàticament dades generades durant l’ús dels protocols d’Internet, com l’adreça IP, el sistema operatiu i el nom de domini de l’ordinador utilitzat per la persona que visita el nostre lloc web. Aquesta informació s’utilitza exclusivament amb finalitats estadístiques i no s’associa directament amb usuaris concrets. El nostre lloc web utilitza galetes (cookies) que permeten obtenir informació tècnica per facilitar-ne l’accessibilitat i un ús més eficient.

Període de Conservació de les Dades:

Les dades personals proporcionades pels interessats es conservaran mentre els serveis acordats estiguin actius. Les dades d’interessats associades a serveis finalitzats es conservaran mentre no se’n demani la supressió, per exercir o defensar possibles reclamacions. En qualsevol cas, les dades es conservaran els anys necessaris per complir amb obligacions legals.

Legitimació per al Tractament de les Dades:

La base legal per al tractament de les dades personals pot ser l’execució d’un contracte de servei, el compliment d’una obligació legal i el consentiment de l’interessat. En el cas dels usuaris del nostre lloc web, el consentiment de l’interessat és la base legal.

Destinataris de les Dades:

Delta Esport informa als seus usuaris que té creat un perfil a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram amb la finalitat de donar, sense rebre cap tipus de retribució pels continguts publicats, visibilitat a les seves activitats. Més enllà d’aquests tractaments, no es preveuen cessions de dades, excepte en el marc de les obligacions legals que es puguin derivar.

Drets dels Interessats:

Les persones interessades tenen dret a obtenir confirmació per part del responsable del tractament sobre si s’estan tractant o no dades personals que les concerneixen. Accedir a les seves dades personals, sol·licitar la rectificació de dades inexactes, sol·licitar la supressió de dades que ja no siguin necessàries per als fins que es van recopilar, sol·licitar la limitació o oposició del tractament de les dades, conservant-se en aquest cas únicament per a l’exercici de possibles reclamacions, i sol·licitar la portabilitat de les seves dades. En el cas que tractem les seves dades per alguna finalitat en què hàgim sol·licitat el seu previ consentiment, té dret a retirar-lo en qualsevol moment sense que això afecti la sol·licitud del tractament previ a la seva retirada.

Com Exercir aquests Drets:

Podeu exercir els drets esmentats anteriorment davant el responsable del tractament, les dades del qual figuren en aquest document, aportant el corresponent document d’identificació. Si ho desitgeu, podeu sol·licitar els formularis necessaris per a facilitar-vos l’exercici dels vostres drets. Així mateix, podeu presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades a C\Jorge Juan nº 6, CP 28001 de Madrid o a través del lloc web www.aepd.es.

Conclusió:

A Delta Esport, valoritzem la privadesa i la protecció de dades dels nostres clients. Aquesta política de compres assegura que les seves dades personals siguin tractades de manera segura i compleixi amb les regulacions de protecció de dades. Us recomanem que llegiu i entengueu aquesta política abans de realitzar una compra. Ens reservem el dret d’actualitzar o modificar aquesta política en qualsevol moment, i qualsevol canvi es publicarà al nostre lloc web.

Gràcies per escollir Delta Esport com a destí de compres en línia. Esperem brindar-vos una experiència de compra satisfactòria i segura.

Atentament,

Delta Esport, deltaesport.com.